Turkije control company,  Без рубрики

Ik kook pasta zoals in Italië. En ik had een MISLUKKING

Ik ben dol op pasta koken. Zo koken Italiaans natuurlijk niet. Ik heb liever een Russified recept … maar erg lekker.

Opgelost! pasta maken … Een zoon zonder vlees aanvang geen diner of diner, dus vandaag is pasta met kipfilet .

Grote champignons b. -render__blocker-abled_text-render__blocker_abled-text -enabled article-render__block_unstyled “data-points =” 6 “> Waarom champignons toevoegen? Ik hou van een beetje houtachtige smaak. Maar in werkelijkheid alle zigen ze erft de juist bloedsuikerspiegel. Wel, hun antitumoractiviteit is goed.

Ik knip champignons … Zoals ik kan.

Dan paprika. Het is natuurlijk beter rood om er helder uit te zien op het bord, maar vandaag heb ik alleen groen op voorraad.

Ik snij de paprika in lange staafjes en doe die snellede een voorverw bakken . Alleen olijfolie! (zeer hulp! Als je geen olijf, dan kun je zonnebloemen, denk de Italianen het niet zullen begrijpen)

Ik snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze ook. Snel, 15 min. Combineren met peper en champignons. Het belangrijkste is om niet te dekken met een deksel – het geprobeerd beter!

Ik neem fettuccini en kook volgens de instructies. Fettuccini wordt uit het Italiaans geschreven als & quot; kleine linten. “Je kunt alle lange pasta producten nemen, ik hou van Barilla .

Een beetje wortel kan geen kwaad! Een beetje wortel kan geen kwaad!

In werkelijkheid maken Italianen altijd saus. Ideaal is hier romige . Voorbereiden is eenvoudig en snel, slechts 5 minuten. Ik doe bloem in de pan en bak een beetje, dan een stukje boter, mix alles tot een gladde massa en voeg room toe.

Maar vandaag – pech, ik ben vergeten crème te kopen … Je kunt natuurlijk melken, maar het is zuur (blijkbaar zijn er morgen pannenkoeken) Daarom komt de roomsaus te vervallen! Je kunt bereide sojasaus toevoegen en bestrooien met sesamzaadjes. Maar dit wordt geen Italiaanse versie meer, maar een Aziatische … al is hij ook heerlijk!

Klaar! 15 minuten en dat is het, je bent klaar! 15 minuten en dat is het!

al dente ) fettuccini met de inhoud van een pan (champignons + kipfilet + champignons) en een beetje golven, zonder het deksel te sluiten. De saus vraagt ​​om … maar nee …

En nogmaals, HEEL BELANGRIJK: onmiddellijk in !

Kan niet worden opgewarmd.

Smaak kan ten kwade veranderen. ..

En jij, beste lezer , wat voor soort pasta vind je lekker? Hoe kook je?

En deze foto is natuurlijk off-topic, maar een hele mooie kathedraal in Milaan. Nacht … En deze foto is natuurlijk off-topic, maar een heel mooie kathedraal in Milaan. Nacht … Tot slot wil ik zeggen, het is MISLUKKING! Dat wil zeggen, negatief resultaat van het koken van pasta … het is zeker geen pasta … maar heerlijk !!!

My blog | Ik kook pasta zoals in Italië. En ik had een MISLUKKING |tourist| travel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *