Reizen control company,  Без рубрики

Moskou: bezocht TWINS GARDEN, de plek waar de Berezutsky broers heerlijk eten koken

Moskou is een charmante zomerstad! Alles in bloemen, schoon en verzorgd. Ik ben verrast! Als je maar twee dagen hebt, wil je tijd hebben om ALLES te proberen! Ik hoorde over dit restaurant TWINS GARDEN van vrienden: stijlvol, modieus en zeer esthetisch (bestaat er zon woord in het Russisch?)

#Moskou is het centrum, Strastnoy Boulevard, 8a, metrostation Pushkinskaya. Ik wist niet dat deze plaats toebehoort aan de Berezutsky-broers (niet te verwarren met beroemde voetballers). Nu weet ik het! Deze plaats is een vrij HOGE keuken , er staan ​​veel kenmerkende gerechten op het menu. En ze kwamen met 2 broers – Sergey en Ivan. De koks zijn van God!

Aanmelden. Op de grond is een receptie, een aardig meisje controleerde de reservering, belde de lift, leg alles uit. Het is zo makkelijk, vanaf de straat kun je niet bij Twins Garden komen! Langs deze berkengang gaan we naar de hal.

Terras. Het lijkt mij dat de tafels vrij dicht bij elkaar staan ​​​​…

Het interieur is mooi! Ik beslist niet onder het dak te zitten, maar op het open terras. Het uitzicht is geweldig! Alle gasten van de hoofdstad – VERPLICHT hier! # Moskou is erg mooi!

Functie hier is dit: de broers hebben hun eigen moestuin, laten we zeggen … Daarom zijn alle gerechten van biologische producten.

Even wachten – en ze bracht het. Lekker! Straccella en Aardbeiensalade .

Dan heet – octopus inktvis.

Mooie banken! Maar het belangrijkste hier is het uitzicht op Moskou! ik heb het over het uitzicht … Vijf met een plus!

Over het personeel … De obers rennen heel snel als mieren (sorry voor de werkers vergelijking, ik bedoel, harde werkers!) Ik zou zeggen …. Goed gedaan! Ze omvatten me constant en vroegen: wat, heb je iets nodig? Gerechten, servetten werden verschoond, glimlachte. Ik vond de service goed!

Over prijzen . Salade + warm + dessert Perzik + koffie + cocktail = 2.300 roebel.

Ik ben dol op hortensia s! In Moskou zijn ze overal! De fles wijn op de foto is niet van mij …

Leuk Moskou etablissement. Ze zeggen dat die sterren hier …. Leonid Parfyonov was bijvoorbeeld … # Vera Brezhnev en Konstantin Meladze … Naar mijn mening is dit niet het belangrijkste.

Het belangrijkste is dat het restaurant < b> vol van kenners van de keuken. #eten is waar ze voor kwamen. En aangezien er veel fijnproevers zijn, worden het hier SMAKELIJK , en de eigenaren hebben hun draai gevonden in onze moeilijke tijden!

Ik wens dit restaurant de liefhebbers van eten blijft roken!

Meer dan Cook & # x27; kareku – een andere zeer smakelijke plek in Moskou kan hier worden gelezen.

Vindt u, Lezer , # restaurants en cafés leuk?

My blog | Moskou: bezocht TWINS GARDEN, de plek waar de Berezutsky broers heerlijk eten koken |tourist| travel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *