Reizen control company,  Без рубрики

wat mij van streek maakte, wat mij blij maakte en wat mij verraste

Slechts twee dagen in Moskou! En wat zie ik?

# Moskou is veel veranderd! Niet alleen sterk, maar ook heel sterk! Onherkenbaar! Je kunt hier lezen over de schittering van Moskou en mijn mijn. In het centrum van de hoofdstad – zeer schoon en elegant . En godzijdank heeft Moskou een burgemeester #Sobyanin – die Moskou herstelde na de Loezjkov-periode …

Ik herinner me dit goed Luzhkov Moskou : talloze tenten, sculpturen van Tsereteli, schelpen – zoals garages voor auto's op binnenplaatsen van Moskou … Je verlaat het metrostation Yugo-Zapadnaya: een stel tenten, een stel dozijn, vuil … Om naar de Academie te gaan, waar ik Studeerde, je moet door deze tentenstad, en het was ENG …. Ik probeer altijd voor het donker te gaan. En als ik s avonds gaan, rende ik sneller naar het hostel …

Vandaag straalt het centrum van Moskou! Schittert! Mooie parkgebieden. Bloemen. Tegels. Gerenoveerde gebouwen. Geen schilferige gevels. Het zou zo moeten zijn! Als je je kunt uitbreiden, dan is er een orde van grotere omvang. Je gaat de hoek om, en misschien is er een tentenstad met daklozen …

Tijdens mijn wandeling door Moskou zag ik niet alleen glans en glans. .. Armoede is ook aanwezig …

Dit is niet een vlieg in de zalf! Dit is een gecontroleerde constatering. In het centrum, in een mooi en elegant centrum, zijn veel daklozen en mensen die om aalmoezen vragen. Als volgt volgt:

09:00 uur. De grootmoeder op de bank werd net wakker. Deze plaats is behoorlijk slecht …

dit is een volledige weergave van de grootmoeder, om zo te zeggen.

Deze persoon slaapt. Zelfs snurken is hoorbaar. In de buurt – in een kinderwagen van de supermarkt, zijn spullen. Hoe lang heb je geslapen? Ik weet het niet … Ik loop door Moskou. En om 10:00 uur.

algemene posters zijn vrij gebruikelijk in het centrum.

Moskou is veel veranderd! Ik ben niet in New York geweest, waar je achter de belangrijkste en prachtige Wall Street vuil en verval kunt zien, van duisternis, omdat er gewoon geen licht is … Dit is wat lezers schrijven mij er zijn geweest.

Maar Madrid, Lissabon, Rome, Helsinki, Parijs – zie er veel slechter uit in termen van netheid en schoonheid … Moskou is gewoonweg prachtig in vergelijking met andere Europese hoofdsteden! Gelukkig!

Eindelijk – # handige tips – als je in een goede plaats in het centrum van Moskou, dan naar het Pushkin Hotel.

En als je lekker wilt ontbijten, moet na jear de plaats Kok & # x27; kareku gaan.

Beste lezer, hou je van Moskou?

My blog | wat mij van streek maakte, wat mij blij maakte en wat mij verraste |tourist| travel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *